Berlingske socialdemokratiet

Socialdemokratiet | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske

Socialdemokratiet | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Socialdemokratiet skrotter egen model om fordeling af elever · »Der skal være nogle fuldstændig krystalklare uddannelses- og sammensætningskrav til, …

Socialdemokratiet er endt i stormens øje – utilfredsheden lurer …

Socialdemokratiet er endt i stormens øje – utilfredsheden lurer både i gruppeværelset og baglandet

13. jan. 2023 — Socialdemokratiet er endt i stormens øje – utilfredsheden lurer både i gruppeværelset og baglandet. Hverken statsminister Mette Frederiksen …

Hverken statsminister Mette Frederiksen eller finansminister Nicolai Wammen var til stede på det socialdemokratiske gruppemøde, og så måtte beskæftigelsesministeren og beskæftigelsesordføreren selv tage sig af utilfredsheden.

Få dage inde i den nye regerings liv er der opstået intern uro i …

Få dage inde i den nye regerings liv er der opstået intern uro i Socialdemokratiets kaffeklubber. I krogene hviskes der nu om »ravage«

20. dec. 2022 — Få dage inde i den nye regerings liv er der opstået intern uro i Socialdemokratiets kaffeklubber. I krogene hviskes der nu om »ravage«.

Kritikken har været til at overse. I flere år har den socialdemokratiske gruppe været rolig og trofast. Men nu har en ministerrokade tilsyneladende skabt vrede i de berygtede socialdemokratiske kaffeklubber, hvor der i krogene nu tales om en »ydmygelse« af en af de mest magtfulde ministres kaffeklubber.

Socialdemokratiet får benhård kritik fra egne rækker – Berlingske

Socialdemokratiet får benhård kritik fra egne rækker: »Det er politik, når det er værst«

16. jan. 2023 — Socialdemokratiet får benhård kritik fra egne rækker: »Det er politik, når det er værst«. DSU-formanden mener, at regeringens forslag om at …

DSU-formanden mener, at regeringens forslag om at afskaffe store bededag rammer skævt i samfundet, mens holdningen i Socialdemokratiet er, at det er en meget solidarisk og klog måde at finde pengene på.

Han var ansat i Socialdemokratiet, da partiet første gang ville …

Han var ansat i Socialdemokratiet, da partiet første gang ville af med store bededag. Denne gang er han overrasket

24. jan. 2023 — Da toppen af Socialdemokratiet for ti år siden ville afskaffe store bededag, var Sune Steffen Hansen ansat som rådgiver.

Da toppen af Socialdemokratiet for ti år siden ville afskaffe store bededag, var Sune Steffen Hansen ansat som rådgiver. Dengang mislykkedes missionen, og den forhenværende rådgiver ser nu sorte skyer samle sig over sin tidligere arbejdsgiver. Det har fået ham til at komme med en dyster prognose.

Socialdemokratiet i hårdt angreb på Berlingske i interview om …

Socialdemokratiet i hårdt angreb på Berlingske i interview om tryghed: »Åndssvage spørgsmål« og »revolverjournalistik«

14. okt. 2022 — Socialdemokratiet i hårdt angreb på Berlingske i interview om tryghed: »Åndssvage spørgsmål« og »revolverjournalistik«.

Alle partier på Københavns Rådhus stemte for under en måned siden for at øge gadebelysningen, efter Københavns Kommune vurderede, at det ville gøre byen mere tryg. Nu har samtlige partier besluttet at slukke gadelyset helt blandt andet i parker. Berlingske har spurgt tre partier, hvorfor de har skiftet mening.

Mette Frederiksens manøvre kan være »en sprængfarlig cocktail

Politisk kommentator efter mislyde i Socialdemokratiet: Mette Frederiksens manøvre kan være »en sprængfarlig cocktail«

21. dec. 2022 — Politisk kommentator efter mislyde i Socialdemokratiet: Mette Frederiksens manøvre kan … lyder det fra Berlingske politiske kommentator.

Flere fremtrædende socialdemokrater føler sig forbigået på Mette Frederiksens ministerhold, fortæller kilder. Hvis S-formanden har sat de traditionsrige kaffeklubber ud af kraft, kan det ikke undgå at skabe langt mere uro, lyder det fra Berlingske politiske kommentator.

En intern e-mail i Socialdemokratiet afslørede et betændt …

En intern e-mail i Socialdemokratiet afslørede et betændt forhold til pressen. Nu vækker flere S-udfald mod medierne bekymring

15. sep. 2022 — En intern e-mail i Socialdemokratiet afslørede et betændt forhold til pressen. Nu vækker flere S-udfald mod medierne bekymring.

»Polariseringen er stigende, og kløften mellem medier og magthavere bliver dybere,« siger en tidligere særlig rådgiver i kølvandet på en stribe prominente S-politikeres udfald mod medierne. En ekspert i politisk kommunikation har aldrig oplevet noget lignende, erklærer han. Selv afviser Socialdemokratiet kritikken – og eksperter peger samtidig på, at navngivne mediechefer måske bør se indad.

Socialdemokratiets forslag om skattelettelser møder massiv kritik

»Dybt frustrerede og pissegale« – Socialdemokratiets forslag om skattelettelser møder massiv kritik

9. okt. 2022 — Et overvågningskamera fangede, hvordan betjente i tre minutter sparkede og slog 29-årige Tyre. Til forsiden · Berlingske.

Socialdemokraternes nye forslag om skattelettelser til folk i arbejde møder klapsalver i erhvervslivet og hos den borgerlig-liberale tænketank Cepos. Men blandt Socialdemokraternes traditionelle allierede i SF og i fagbevægelsen er man skuffet: »Vores medlemmer er dybt frustrerede og pissegale,« lyder det fra forbund.

Politisk liveblog – få seneste nyt her – Berlingske

Politisk liveblog – få seneste nyt her

12. jan. 2023 — »Forholdet mellem fagbevægelsen og Socialdemokratiet er ikke det samme, som det var i 1970erne. Mette Frederiksen har ikke brug for …

Danmark har fået en ny SVM-regering. Berlingske følger her i livebloggen efterdønningerne – og øvrige nyheder i dansk politik.

Keywords: berlingske socialdemokratiet