Glasbånd jem og fix

Kronliste til tætning mellem glas og ramme – Jem & Fix

Kronliste til tætning mellem glas og ramme | jem & fix

Fix selv de gamle døre og utætte vinduer med materialer fra jem & fix. Se fx det store udvalg af dørgreb til både inden- og udendørs døre.

Kronliste bruges til tætning mellem glas og ramme på døre og vinduer. Lavet i professionel EPDM kvalitet. Sort og måler 10 x 5 mm og 6 meter i pakken. Køb den her hos jem & fix.

Tætningslister til døre og vinduer – lavpris – Jem & Fix

Tætningslister til døre og vinduer – lavpris | jem & fix

Glasliste til montering af vinduesglas. Denne er i fyr og måler 16 x 15 mm. Hos jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige lister.

Hold varmen og spar på elregningen med tætningslister til døre og vinduer. Se udvalget af tætningslister i din lokale jem & fix eller online

Tætningsliste E-profil – 9 x 4 mm – 6 meter – Jem & Fix

Tætningsliste – E-profil – 6 meter | jem & fix

Tætningsliste til vinduer og døre. E-profil, og den måler 4 x 9 mm, og den er 6 meter lang (2 x 3 meter). Køb den her hos jem & fix.

Glasliste plast hvid – 16 x 15 mm x 3 meter – Jem & Fix

Glasliste i hvid plast – 16 x 15 mm x 3 meter | jem & fix

Glasliste til montering af vinduesglas. Denne er i hvid plast og måler 16 x 15 mm. Hos jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige lister. Se dem her og køb i dag.

Udskiftning af glaslister i ældre vinduer – Jem & Fix

Udskiftning af glaslister i ældre vinduer | jem & fix

Trænger bundlisterne på dine trævinduer til udskiftning. Beskyt træværket med bundlister i alumninum. Fix det hele selv – jemogfix.dk

Tætningsliste universal EVO transparent – 6 m – Jem & Fix

Tætningsliste – universal – 7 x 9 mm x 6 meter | jem & fix

Universal tætningsliste, der måler 7 x 9 mm og er 6 meter lang. Isolerer mod varme og kulde og lavet i termoplast for længere holdbarhed. Køb den her i jem & fix.

Pakningssæt til glas rund 12 mm x 2,5 meter – Jem & Fix

Pakningssæt til glas rund 12 mm x 2,5 meter | jem & fix

Pakningssæt til brændeovnslågen, som sikrer, at der er lufttæt mellem låge og brændeovn. Den har en diameter på 12 mm og er 2,5 meter lang. Inkl. lim.

Døre, vinduer og tilbehør til lave priser i jem & fix

Fix selv de gamle døre og utætte vinduer med materialer fra jem & fix. Se fx det store udvalg af dørgreb til både inden- og udendørs døre

Glasliste i fyr – 16 x 15 mm x 3 meter – Jem & Fix

Glasliste i fyr – 16 x 15 mm x 3 meter | jem & fix

Glasliste til montering af vinduesglas. Denne er i fyr og måler 16 x 15 mm. Hos jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige lister. Se dem her og køb i dag.

Linoliekit 375 ml – Dana Lim – Jem & Fix

Linoliekit 375 ml – Dana Lim | jem & fix

Linoliekit fra Dana Lim til kitning af vinduer og glas samt spartling af træ. Høj kvalitet og binder tæt på glas og træ. Kan bruges inde og ude. Indeholder 375 ml. Køb spartelmasse hos jem & fix.

Keywords: glasbånd jem og fix