Hoveddør bauhaus

Yderdøre | Kvalitet og design til boligen – Bauhaus

Hos BAUHAUS finder du et kæmpe udvalg af både hoveddøre, udhusdøre, terrassedøre og vinduer i mange stilarter og størrelser. Vi har nøje udvalgt vores …

Yderdør – Rationel Vinduer og døre – Bauhaus

Yderdør – Stort udvalg af yderdøre tilpasset dine mål – Rationel

Denne hoveddør er indadgående og højrehængt. Produktinformation: Mål: 948 x 2118 x 105 mm (B x H x D). Lås: 3 pkt. lås. Hængsler: 3 stk. ASSA 3248.

Hos Rationel har vi et stort udvalg af yderdøre, som giver et væld af muligheder i forhold til design og udformning. Se udvalget her og få et uforpligtende tilbud.

Yderdøre – Stort udvalg af udvendige døre til hjemmet

Yderdøre – Stort udvalg af udvendige døre til hjemmet – Rationel

Med den rette yderdør kan du ikke alene give din boligfacade et løft – du kan også beskytte dig bedre mod indbrud og få et bedre lysindfald i bolig. Rul op..

Er du på udkig efter nye udvendige døre? Hos Rationel har vi et stort udvalg af yderdøre, der passer til netop dit hjem. Se udvalget og få et uforpligtende tilbud.

Vinduer & døre – Bauhaus

Hvid facadedør med fuldt-isoleret kerne, 3 punkt lås, ekstra forstærket slutblik og justerbare hængsler i et enkelt og klassisk design med rillet overflade.

Yderdør Y-60 948×2118 mm H antracit – Safco – Bauhaus

Vinduer og døre til alle slags hjemVinduer og døre udgør måske de allervæsentligste elementer i din bolig. Et nyt sæt vinduer og yderdøre, der passer til husets …

Side 3 af Yderdøre | Kvalitet og design til boligen – Bauhaus

Swedoor facadedør P-100 med karm 948×2115 mm højre 3 …

Side 20 af Døre – Se vores store udvalg og bestil nu – Bauhaus

Swedoor facadedør P-1700 med karm 948×2115 mm V

Keywords: hoveddør bauhaus, facadedør bauhaus