Mundbind restaurant

Brug af mundbind – covid-19 – Sundhedsstyrelsen

23. nov. 2022 — Mundbind kan være et supplement til forebyggelse af smitte, når det bruges korrekt og sammen med øvrige smitteforebyggende anbefalinger.

Mundbind kan være et supplement til forebyggelse af smitte, når det bruges korrekt og sammen med øvrige smitteforebyggende anbefalinger.

Råd og regler – Coronasmitte.dk

Råd og regler

Der er ikke længere krav om mundbind i danske lufthavne, men vær opmærksom på, at nogle europæiske lufthavne stadig kræver mundbind.

På denne side kan du få et hurtigt overblik over, hvilke anbefalinger og tiltag, der gælder lige nu, i forbindelse med COVID-19.

Forebyg smitte – Coronasmitte.dk

Forebyg smitte

Der er ikke længere krav om mundbind i danske lufthavne, men vær opmærksom på, at nogle europæiske lufthavne stadig kræver mundbind.

Forebyg smitte. Følg sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger og begræns smittespredningen af coronavirus/covid-19.

Mundbind og coronapas genindføres i dele af erhvervslivet

27. nov. 2021 — Vi kan altså blive ved med at gå på restaurant, i biografen eller tage til koncert og nyde de mange muligheder, som erhvervsdrivende landet …

Folketingets Epidemiudvalg har bakket op om at indføre coronapas hos bl.a. de liberale serviceerhverv med tæt kundekontakt og om at indføre krav om mundbind eller visir i detailhandlen og indkøbscentre mv. for at mindske coronasmitte.

Må restauranter fortsat kræve mundbind? Og kan …

Må restauranter fortsat kræve mundbind? Og kan arbejdspladser forlange coronapas? Her er et overblik – TV 2

28. jan. 2022 — Spørgsmålene lyder blandt andet, om restauranter, butikker og arbejdspladser kan bibeholde krav om coronapas og mundbind.

Reglerne er ikke de samme for erhvervsdrivende og arbejdsgivere.

Hvornår skal jeg bruge mundbind? Guide til regler & krav

Hvornår skal jeg bruge mundbind? Guide til regler & krav | Med24

29. apr. 2022 — Læs alt om regler for mundbind og visir, samt hvilke undtagelser der … mundbind, hvis du skal besøge serveringssteder som restauranter, …

Hvor og hvornår skal du bruge mundbind? Læs alt om regler for mundbind og visir, samt hvilke undtagelser der gælder for brug af mundbind her!

Bone’s Restauranter – Kære gæst. Vi passer på dig Husk …

Facebook

Kære gæst. Vi passer på dig Husk – gæster skal bære mundbind i restauranten. (ikke når man sidder ved bordet ) Derudover har vi som altid: …

Kære gæst. Vi passer på dig 😍Husk – gæster skal bære mundbind i restauranten. (ikke når man sidder ved bordet 🙂) Derudover har vi som altid: 🎈…

COVID-19 Tyskland – Danmark i Tyskland – Udenrigsministeriet

COVID-19 Tyskland

4. nov. 2022 — … kulturinstitutioner, restauranter, hoteller og forretninger selv kan vælge at forpligte deres kunder og gæster til at bære mundbind.

Her kan du finde information om konsekvenserne af COVID-19 for danske rejsende og fastboende i Tyskland.

Fritagelse for coronatest og mundbind – værd at vide

Fritagelse for coronatest og mundbind – værd at vide – Autismeforeningen

26. nov. 2021 — Der er fx krav om corona-pas, hvis man skal spise på restaurant. Og fra mandag skal man også bruge mundbind i busserne igen.

Der er nu igen indført krav om coronapas flere steder, hvor autister befinder sig I hverdagen. Der er fx krav om corona-pas, hvis man skal spise på restaurant. Og fra mandag skal man også bruge mundbind i busserne igen. Her er hvad, der er hver at vide, hvis man er fritaget for mundbind eller corona-test.

Manglende mundbind i restaurant – Landgasthof Tarp

Manglende mundbind i restaurant – Anmeldelse af Landgasthof Tarp, Tarp, Tyskland – Tripadvisor

Landgasthof Tarp, Manglende mundbind i restaurant – Se 177 anmeldelser fra rejsende, 69 billeder og gode tilbud vedr. Landgasthof Tarp på Tripadvisor.

Keywords: mundbind restaurant, restaurant mundbind, skal man bruge mundbind på restaurant, skal man have mundbind på restaurant, skal man have mundbind på på restaurant, mundbind restaurant danmark, krav om mundbind på restaurant, mundbind i restaurant