Nyheder i ios 15

Her er de nye ting i iOS 15 | ON X – Onx.dk

Her er de nye ting i iOS 15 | ON X

iOS er nu hurtigere og har kortere svartider på alle understøttede enheder. Læs om de nye funktioner i iOS 15.

I dag kommer det nye styresystem til iPhonen. De største nyheder i iOS 15 er i FaceTime og nye Fokus-funktioner.

Nyheder i iOS 15 – Apple-support (DK)

23. jan. 2023 — iOS 15 indeholder forbedringer af lyd og video i FaceTime, herunder rumlig lyd og portrætfunktion. Delt med dig viser artikler, …

iOS er nu hurtigere og har kortere svartider på alle understøttede enheder. Læs om de nye funktioner i iOS 15.

Om iOS 15-opdateringer – Apple-support (DK)

14. sep. 2021 — Apple er klar med iOS 15 – den nyeste software til iPhones. Se hvad der er nyt i iOS 15, og hvilke telefoner der kan få opdateringen.

iOS 15 indeholder forbedringer af lyd og video i FaceTime, herunder rumlig lyd og portrætfunktion. Delt med dig viser artikler, fotos og andet delt indhold fra dine samtaler i Beskeder i den relevante app. Fokus hjælper dig med at undgå distraktioner ved at filtrere notifikationer fra, afhængigt af hvad du er i gang med i øjeblikket. Notifikationer har fået et nyt design, og et nyt resume over notifikationer viser en samling af notifikationer, så du nemt får overblik over dem, når du har tid. Kort har fået et smukt nyt design med en ny 3D-oplevelse af byer og vejvisning til fodgængere med augmented reality. Livetekst bruger intelligente funktioner på enheden til at genkende tekst på fotos i hele systemet og på internettet. Nye funktioner til anonymitet i Siri, Mail m.m. gør det enkelt at få mere kontrol over dine data.Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

Hvad er nyt i iOS 15? Se alle nyhederne her – Mobilsiden.dk

28. sep. 2021 — Apple er klar med en ny omgang funktioner og opdateringer til din iPhone med iOS 15. · Opdateret FaceTime og notifikationer · Genial funktion i …

Her er nyhederne i Apples iOS 15 – Komputer.dk

Her er nyhederne i Apples iOS 15 | Komputer.dk

20. aug. 2021 — Apple har lige frigivet den femte betaudgave af iOS 15. Her bringer vi nogle af nyhederne, som du kan se frem.

Bedre browser, fokus og Facetime. Apple er klar med en ny omgang funktioner og opdateringer til din iPhone med iOS15. Se her, hvad du kan glæde dig til.

iOS 15: De seneste nyheder – MereMobil.dk

24. jan. 2023 — Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores …

Apple har lige frigivet den femte betaudgave af iOS 15. Her bringer vi nogle af nyhederne, som du kan se frem.

Ny opdatering til iOS 15 er klar – MereMobil.dk

Lær om alle de nyheder, som iOS 15 inkluderer, samt enheder, der er kompatible med det nye operativsystem for det bidte æble.

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

iOS 15: de seneste rygter og nyheder – Actualidad iPhone

iOS 15: de seneste rygter og nyheder – iPhone Nyheder | IPhone nyheder

7. jun. 2021 — IOS 15 er navnet på Apples kommende styresystem som de netop har vist frem for udviklerne. Vi har valgt de fem vigtigste nyheder ud.

Lær om alle de nyheder, som iOS 15 inkluderer, samt enheder, der er kompatible med det nye operativsystem for det bidte æble.

iOS 15: Her er de 5 vigtigste nyheder – Inputmag.dk

iOS 15 kommer til din iPhone til september – her er 5 vigtige nyheder

11. nov. 2022 — iPhone 15 bliver forhåbentlig en mere interessant opdatering end iPhone 14 – her er nyhederne, vi forventer og håber kommer med iPhone 15.

IOS 15 er navnet på Apples kommende styresystem som de netop har vist frem for udviklerne. Vi har valgt de fem vigtigste nyheder ud.

iPhone 15 – disse nyheder ser vi særligt frem til i 2023 – Mobil.nu

iPhone 15 – disse nyheder ser vi særligt frem til i 2023

iPhone 15 bliver forhåbentlig en mere interessant opdatering end iPhone 14 – her er nyhederne, vi forventer og håber kommer med iPhone 15.

Keywords: nyheder i ios 15