Spil til juleaften

11 hyggelige brætspil, du og din familie kan samles om her til jul

11 hyggelige julebrætspil du og din familie kan samles om her til jul | Woman.dk

Spillene kan bruges til både julefrokost, adventshygge og især til juleaften, hvor tiden indtil juletræet bliver tændt godt kan være lidt lang for børnene. Her …

I julen er der massevis af tid til hygge, og hvad emmer mere af hygge end brætspil? Vi har derfor fundet 11 sjove brætspil, du kan udfordre din familie i.

Hyggelige spil til jul – Lou Noire

Prøv vores spil og se, hvor god du er til at pynte til jul i stuen. … I dag er tredje søndag i advent, og der er kun otte dage til juleaften.

Mangler du ideer til sjove spil til jul? Her får du masser af inspiration til festlig underholdning, hvor både børn og voksne kan være med!

Sjove julespil for hele familien – Lou Noire

Spillet skal kun spilles med en terning, man spiller på tur, og yngste starter, den der først slår en sekser kan tage en pakke, derefter fortsætter man med …

Mangler du ideer til sjove spil til jul? Se de mange sjove julespil, hvor både børn og voksne kan være med!

SPIL Kender du julens traditioner? – DR

SPIL Kender du julens traditioner?

Julius pakkespil. Normalpris 89,00 Kr.

Det er snart jul, og julen har mange traditioner. Prøv vores spil og se, hvor god du er til at pynte til jul i stuen.

Hygge og spil til juleaften. – Julehygge – Google Sites

Hygge og spil til juleaften. – Julehygge

20. dec. 2019 — Et superunderholdende spil – især når der kommer vin på bordet! Spillet kan spilles fra 4 spillere og op. Alderen er fra 14 år. Spilletid 20-60 …

Sjove Julespil | Brætspil og pakkeleg – Det Gamle Apotek A/S

Sjove Julespil | Brætspil og pakkeleg – Det Gamle Apotek A/S

Vi går meget op i julen i Spillehulen, og meget naturligt, hvor skønt er det ikke at se børn og andre barnlige sjæle åbne hårde pakker juleaften med et spil …

Hyggelig julespil. Skal der hygges i julen med venner og familie, så find vores udvalg af sjove julespil til hele familien i vores webshop. Se udvalget her.

5 hyggelige og sjove spil til juleferien – ELLE

ELLE DK | 5 hyggelige og sjove spil til juleferien …

Pakkeleg er et glimrende afbræk i en lang julefrokost eller juleaften, … Et spil pakkeleg kræver selvfølgelig en masse gaver, I kan spille om.

Juleferien er lige på trapperne og måske er du ved at være lidt småtræt af pakkeleg og formning af konfekt, men hvad skal I egentlig lave efter at have set Die Hard for anden gang og ikke gider gå flere ture udenfor? Heldigvis, har vi fundet 5 hyggelige, sjove, kaotiske og geniale spil, som enten får gang i samtalen, giver hele familien grineflip eller for alvor får konkurrencegenet frem i en. P.S de er også gode som mandel-, advents- eller julegave!

JUL – Spillehulen

12. dec. 2015 — Det kommer du måske til, hvis du giver detektiv-spillet »Mysterium« en … Det er et frækt, hysterisk og helt igennem sjovt quiz-spil.

Pakkeleg | Fester & Gæster | Læs mere på Bilka.dk

Hvordan spiller man pakkeleg? Se pakkeleg regler og få inspiration til gaver til pakkeleg. Få idéer til pakkeleg på Bilka.dk.

Seks af de bedste spil til julen – Berlingske

Seks af de bedste spil til julen

Thomas Conradsen anmelder seks af de nyeste og bedste selskabsspil for hele familien. Han er medlem af Guldbrikkens jury – en uvildig forening, der hvert år giver priser til de bedste brætspil.

Keywords: spil til juleaften