Vermiculite jem og fix

Planter og blomster til have og terrasse – køb i jem & fix

I jem & fix har vi et kæmpe udvalg af blomster-, grøntsags-, og krydderurtefrø til dyrkning i haven såvel som i minidrivhus eller altankasser.

Se det store udvalg af flotte og spændende planter og blomster i jem & fix. Vi har beplantning til enhver smag

Jord til lavpris – plantesække på 18-70 liter – Jem & Fix

Jord til lavpris – plantesække på 18-70 liter | Køb jord i jem & fix

Intet er bedre end en blomstrende og frodig have. Uanset om det er blomster, …

Mangler du jord til haven, drivhuset eller krukkerne? Køb jord, fx pottemuld og spagnum, online her eller i din lokale butik. Køb jord billigt i jem & fix.

Selvvandingskrukker 40 krukker – Jem & Fix

Selvvandingskrukker 40 krukker | jem & fix

Find et stort udvalg af akrylplader, også kendt som plexiglas, til lave priser hos jem & fix. Køb dine byggeplader online her.

Selvvandingsdrivhus, der er ideelt til forspring af planter fx i en vindueskarm. Der er plads til at dyrke 40 planter ad gangen. 60 x 30 cm. Køb den her i jem & fix.

Pakningssæt til glas rund 10 mm x 2,5 meter – Jem & Fix

Pakningssæt til glas rund 10 mm x 2,5 meter | jem & fix

Stort udvalg af fibercement til lavpris. Plader, brædder, sokkelkanter, beklædning og profiler. Tjek lagerstatus online og køb i din lokale jem & fix.

Pakningssæt til brændeovnslågen, som sikrer, at der er lufttæt mellem låge og brændeovn. Den har en diameter på 10 mm og er 2,5 meter lang. Inkl. lim.

Stort udvalg af havefrø og frø til køkkenhaven – Jem & Fix

Stort udvalg af havefrø og frø til køkkenhaven | jem & fix

Ildfast plade til indvendig isolering i brændeovn En ildfast plade af vermiculite anvendes til at isolere indvendigt i brændeovnens brændkammer.

I jem & fix finder du et stort udvalg af frø til haven. Alt lige fra blomsterfrø, grøntsagsfrø, krydderurtefrø mv. til lave priser.

Planter & blomster til haven | Køb billige buske & stauder i …

Planter & blomster til haven | Køb billige buske & stauder i jem & fix

Trænger haven til et friskt pust? Se udvalget af grønne planter, smukke blomster og billige hækplanter lige her og køb i din lokale jem & fix.

Plexiglas plader, acrylplader og tilbehør | jem & fix

Find et stort udvalg af akrylplader, også kendt som plexiglas, til lave priser hos jem & fix. Køb dine byggeplader online her.

Fibercement | Stort udvalg af plader og brædder – Jem & Fix

Fibercement | Stort udvalg af plader og brædder – jem & fix

Stort udvalg af fibercement til lavpris. Plader, brædder, sokkelkanter, beklædning og profiler. Tjek lagerstatus online og køb i din lokale jem & fix.

Aduro, Ildfast plade, vermiculite, 50 x 30 cm – – Silvan

Aduro, Ildfast plade, vermiculite, 50 x 30 cm – Køb Brændeovnstilbehør online | SILVAN

Ildfast plade til indvendig isolering i brændeovn En ildfast plade af vermiculite anvendes til at isolere indvendigt i brændeovnens brændkammer. Den ildfaste plade hjælper også med at øge temperaturen i kammeret. Du får her en vermiculite-plade fra Aduro, der måler 50 cm i længden, 30 … Køb nu for kun 274,95

Keywords: vermiculite jem og fix